Spørsmål og svar som oppdateres fortløpende

Tilbyr dere medlemskap?

Nei, vi har kun klippekort. Men vi har veldig gode priser til dere som trener mye. Kjøper du 30 klipp kan får du trening til 150 kr per gang. Og se svar på spørsmål under hvis du vil trene enda mer!

Hva hvis jeg vil trene 2 timer etter hverandre?

Hvis det er ledig på time nummer 2, så kan du delta GRATIS! Bare hør med instuktøren om det er ledig plass så kan du bli med. Husk å reservere plass på den timen som mest sannsynlig blir full (reformer), så er det større sjans for å få delta på en ekstra time. Har du lyst å delta gratis på den timen som går før din, og vil sjekke om det er ledig? Send en sms til instuktøren 15 min før timen starter, da vil hun ha en god ide om det er ledig eller ikke.

Er det kun Susanne som er instruktør?

Ja, per dags dato så er det bare meg. Men jeg vet at flere av dere liker å trene med andre instruktører enn meg. Og det har jeg stor respekt for, og derfor oppmuntrer jeg dere til å trene på forskjellige studio hvis det er noe du ønsker.

Jeg er i veldig dårlig form, men jeg har lyst å begynne å trene. Hva timer bør jeg gå på, og hvor ofte?

Hvis du aldri har trent pilates før, ville jeg startet med pilates for rygg timene. Disse timene har litt roligere tempo, forklaring på øvelsene er enda nøyere, og vi passer på at vi unngår å få vondere når vi trener. Passer ikke tiden, så er neste beste en vanlig Pilates time. Yoga for alle fungerer også. Har du lyst å prøve litt tyngre trening hvor du kan styre tempo selv, da er utetrening en bra måte å komme igang.

Har du ikke pilates for golfere kurs lengre?

Nei, men alle timene er bra for golfere så det er bare å melde seg på. Ser jeg at det er flere golfere på timen så legger jeg opp til litt ekstra golf spesifikke øvelser… som golfere og ikke golfere har godt av! Velkommen skal dere være.

Er det noen menn som trener hos dere?

Ja! Vi har en håndfull menn på timene. Ofte velger de trening som er litt hardere, som utetrening. Grunnen til det ikke er flere som vil trene pilates synes jeg er litt rart. Pilates er faktisk ganske så tungt når en gjør det rett. Og jeg har sett flere menn på yoga studio før. Så de finns! Det er veldig gøy å ha menn med på treningen. Vi håper flere menn tørr å ta turen innom etterhvert!

I don´t speak any Norwegiean, will I be able to follow along in the class?

Yes, all classes that you want to attend will be taught in English. If some Norwegians struggle with understanding English, I will instruct in both languages as I see fit! Or there will be a bit of “Tasta engelsk”. I will promise to make the exercises understandable by also showing them as we go along. 

Jeg er over 60 år og vil ha rolig trening men effektiv trening. Men jeg har hørt at dine timer er veldig tunge. Stemmer dette?

Timene på dagtid har roligere tempo enn timene på kvelden. Vil du ha enda roligere time som er mer tilpasset så er Rygg timene, samt 60+ timene de beste. Jeg lover at jeg vil gi deg god trening som ikke er for tung. 

Jeg har store problemer med balansen. Kan jeg gå på vanlige timer?

Ja, alle kan i teorien gå på alle timene fordi vi bygger opp øvelsene fra lett til tyngre. Så du velger hvor mye utfordring du vil ha den dagen. Men vil du være helt på den sikre siden, og trenger litt ekstra tid til å komme inn i øvelsene er Rygg & 60 + timene bra. Du trenger ikke gjøre vanskelige balanse øvelser hvis du ikke vil.

Jeg har osteoporose men vil gjerne trene. Hva timer vil passe meg?

Alle pilates og yoga øvelsene kan tilpasses osteoporose. Instruktøren har god kunnskap og utdanning i dette, og kan hjelpe deg å tilpasse øvelsene slik at du unngår fleksjon. Hør gjerne med legen din før du kommer på trening hva du får lov til og ikke, da er det lettere å tilpasse. 

 

Leave A Comment